torsdag 11. juni 2009

Legg ned UNE!

Avisene har i disse dager historier om Taliban-terrorister som får opphold på humanitært grunnlag i Norge, begrunnelsen er at de har det "vanskelig". UDI har sagt nei, UNE har omgjort disse vedtak for over 30 terrorister. Det er nesten ikke til å tro, men det er altså sant. Hvor mange andre terrorister har vi valgt å si ja til opp gjennom årene? Er Tom Kristensen's historie i "Dragen" bare fiksjon, eller basert på en virkelighet vi hittil har nektet å tro på?

På toppen av det hele har endel av disse mest reaksjonære muslimene konvertert og blitt "kristne", men selvsagt etter at endelig avslag på opphold er gitt. Burde disse kristne organisasjonene som har døpt de og tatt de inn i folden straffes og miste sine statstilskudd? Det lukter vondt helt til Kabul av denne adferden fra sektene!

For å krone vår fantastiske innvandringsnaivitet sender Regjeringen denne uken ut en pressemelding at vi har fått over 900 "mindreårige" asylskøkere, som jo får automatisk opphold, men nå skal vi "se på mulighetene" for å lage opplegg for disse mindreårige i dere hjemland. Med 95% av asylsøkere uten sikker identitet, vil jeg gjette at 70% av disse mindreårige langt fra er mindreårige, men det er jo et sikkert argument i asylprosessen!

Og i et valgår, skulle man tro at noen andre enn FrP og ekstremistene i Demokratene tok tak i dette. Men pasning etter pasning går forbi mainstream politikere, og ender i selvmål for regjering og mye av opposisjonen. Det er trist, for konsekvensene av dette kommer til å bli:

1.Reelle asylsøkere får større problemer med å få beskyttelse
2.De mest populistiske grupper får vind i seilene på innvandring, og vil snart ha hver annen nordmann/kvinne med seg, selv om man er uenig i resten av deres partiprogram.
3. Tafatte politikere, blinde byråkrater og kyniske menneskesmulglere sørger for at Norge får stadig flere urettmessige lykkejegere, kriminelle og terrorister inn til landet, det går ut over nordmenns holdninger til utlendiger generelt og hindrer integrering og respekt for andre mennesker.

Og nå er det valg om noen måneder, fortsatt ingen som våkner? Da får vi vel rent FrP flertall ved valget i september! Kjære plotikere, VÅKN OPP!!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar