torsdag 4. juni 2009

Noen dager blir man bare glad

Det er nok av elendighet i verden, og Norge for den del, man behøver saktens ikke lete i aviser om man vil pådra seg en lettere depresjon! Men idag må jeg si det er en sjeldent god dag: Jeg har akkurat sett Barack Obama's tale i Cairo, og det er sannelig grunn til å glede seg! Tenke seg til, en amerikansk president som strekker ut en hånd, og han holder ikke engang en pistol i den! Han har så evig rett i at nok liv har gått tapt og nok blod har blitt spilt på bakgrunn av retorikk og handlinger som ikke er forankret i relgion, men i ideologier!

Om reaksjonene på talen som kommer i første omgang er noe å stole på, så blir han vel mottatt i ulike land. Queen Rania har akkurat gitt han komplimenter på Twitter, ledere rundt om sier de støtter hans "new beginnings"-utspill. Og når tusenvis av egyptiske studenter gir han trampeklapp, stiger håpet om at vi kan bevege oss mot en bedre verden!

Er det tilfeldig at det bare er to personer som hittil har kritisert Obama, nemlig Osama bin Laden og Jan Simonsen? Begge fremtredende hatspredere som vi kan være for uten i denne verden, spør du meg!

1 kommentar:

  1. Tillat meg å introdusere LE-MERIDIAN FINANSIERINGS TJENESTER. låneselskapet som gir meg et lån på 5 000 000,00 dollar. Når andre låninvestorer har neglisjert tilbudet mitt, men Le_Meridian Funding Service gir meg suksesslån. De er direkte i lånefinansiering og prosjekt når det gjelder investering. de tilbyr finansieringsløsninger til selskaper og enkeltpersoner som søker tilgang til kapitalmarkedsfond, de kan hjelpe deg med å finansiere prosjektet ditt eller utvide virksomheten din. E-postkontakt :::: lfdsloans@lemeridianfds.com Også lfdsloans@outlook.com eller Skriv på whatsappnummer på 1- (989-394-3740) Good Intend,

    SvarSlett